Αλγόριθμος Κίνο

Το Κίνο είναι ένα εκπληκτικό τυχερό παιχνίδι καθώς στην ουσία πρόκειται για έναν συνδυασμό τύχης, στρατηγικής και πιθανότητας. Το Κίνο αποτελεί μια τεράστια πρόκληση κατά την οποία μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές να κερδίσετε μόνο αν χρησιμοποιήσετε έναν αλγόριθμο βασισμένο σε απλούς μαθηματικούς κανόνες.

Αυτός ο αλγόριθμος μπορεί να υπολογιστεί είτε από το σπίτι, είτε στο διαδίκτυο που είναι και ο απλούστερος τρόπος. Η διαδικασία προϋποθέτει την παρακολούθηση όλων των κληρώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα λίγων ημερών, την καταγραφή τους και την προσαρμογή του παιχνιδιού ανάλογα με τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα.

Κίνο αλγόριθμος

Είναι πιο εύκολο να καθορίσετε τον αλγόριθμο σε ένα επίγειο καζίνο ή σε ένα πρακτορείο, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρατηρήσετε τα αποτελέσματα των κληρώσεων. Σε ότι αφορά όμως το live Κίνο, θα πρέπει να ποντάρετε σε τουλάχιστον μερικές από τις τελευταίες κληρώσεις (έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα τους) και στη συνέχεια βάσει των αποτελεσμάτων να δημιουργήσετε το δικό σας αρχείο. Στη συνέχεια θα πρέπει να ποντάρετε σε περισσότερους αριθμούς (τουλάχιστον 10) από ότι συνήθως έχοντας κατά νου πως αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητές σας.

Η γεννήτρια τυχαίων αριθμών στο Κίνο

Όπως συμβαίνει στα φρουτάκια, έτσι και στο Κίνο χρησιμοποιείται ένα αντίστοιχο σύστημα RNG (Random Number Generator) για την εξαγωγή των νικηφόρων αριθμών. Το σύστημα αυτό βασίζεται σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή που λειτουργεί με προγραμματισμένες εντολές και παράγει διαφορετικούς αριθμούς. Αυτές οι εντολές επιτρέπουν στον υπολογιστή να κληρώσει αριθμούς από το 1 έως το 80.

Ο αλγόριθμος στο Κίνο

Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό αλγόριθμο που είναι σε θέση να βοηθήσει τους παίκτες να βρουν «χρήσιμους» αριθμούς στο Κίνο. Έχοντας δημιουργηθεί ως ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα και λειτουργώντας με τη μορφή προσομοιωτή, αυτός ο αλγόριθμος κάνει προβλέψεις αριθμών οι οποίοι δύναται να κληρωθούν στο παιχνίδι. Κάθε παίκτης πραγματοποιεί δύο επιλογές: η μία σχετίζεται με τον αριθμό των κληρώσεων που επιθυμεί να παίξει και η άλλη με το πλήθος των αριθμών που θα επιλέξει σε μια κλήρωση. Δίνοντας τα στοιχεία αυτά και επιλέγοντας “υπολογισμός”, το λογισμικό κάνει τις προβλέψεις του και σας δίνει μερικούς εν δυνάμει νικηφόρους αριθμούς για να ποντάρετε.

Πώς να εφαρμόσετε τον αλγόριθμο

Εάν παρατηρήσετε τον τρόπο με τον οποίο επαναλαμβάνονται ορισμένοι αριθμοί και σημειώσετε τη συχνότητα εμφάνισής τους, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα των κληρώσεων επί μία εβδομάδα και δείτε ποιοι αριθμοί εμφανίζονται συχνότερα, σημειώστε τους και στη συνέχεια ποντάρετε σε αυτούς. Συνιστάται να ποντάρετε σε τουλάχιστον 10 αριθμούς έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες. Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά η παρατήρηση του αλγόριθμου είναι μία από τις καλύτερες.

Κίνο και πιθανότητες

Έχει αποδειχθεί μαθηματικά πως η πιθανότητα να μαντέψετε σωστά και τους 20 αριθμούς που κληρώνονται στο Κίνο προκύπτει από τον τύπο: 1 / 4,19 x 1015. Αυτό ισοδυναμεί σε 1 προς 3.5 πεντάκις εκατομμύρια, δηλαδή σε έναν εξωπραγματικά τεράστιο αριθμό! Αυτό που προκύπτει σαν γενικότερο συμπέρασμα, είναι πως σε ότι αφορά το Κίνο θα πρέπει να παίζετε πρωτίστως για την προσωπική σας διασκέδαση και στη συνέχεια να αναζητήσετε κάποιο φυσιολογικό κέρδος και όχι ποσά που είναι (μαθηματικά) αδύνατο να εξασφαλίσετε!


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα