Κίνο Κληρώσεις

Το ΚΙΝΟ είναι ένα παιχνίδι αριθμών το οποίο από την εμφάνισή του και έπειτα στα πρακτορεία του οπαπ έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των παιχτών και πολλές φορές ακόμα να ξεπεράσει και το «Πάμε Στοίχημα» σε τζίρο.

Ένας από τους λόγους γι’ αυτό είναι και οι συνεχόμενες κληρώσεις οι οποίες και πραγματοποιούνται κάθε 5 λεπτά και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς από την μεγάλη αναμονή. Κάθε 5 λεπτά, 20 αριθμοί κληρώνονται σταδιακά εντείνοντας την αγωνία κάθε παίκτη.

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι καθόλη την διάρκεια των κληρώσεων σε ένα πρακτορείο αν έχεις παίξει για παράδειγμα συνεχόμενες κληρώσεις. Μπορείς να παρακολουθήσεις τις κληρώσεις live από τον υπολογιστή ή το κινητό σου ή να δεις συνολικά τις κληρώσεις όποτε βρεις χρόνο. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που παρέχουν live feed, αλλά και στο site του opap μπορείς να δεις τα αποτελέσματα των κληρώσεων άμεσα.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα