ΚΙΝΟ Στατιστικά

Ως ένα από τα κορυφαία και πιο επιδραστικά αριθμοπαιχνίδια και σίγουρα το κορυφαίο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το ΚΙΝΟ είναι ένα παιχνίδι τύχης και πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να αναρωτιούνται ή να αναζητούν κάποια στρατηγική που εφαρμόζοντάς την θα αποτκήσουν πλεονέκτημα και θα κερδίζουν περισσότερες φορές.

Η αλήθεια είναι ότι μιας και μιλάμε για ένα αριθμοπαιχνίδι που κληρώνει τυχαία αριθμούς κάθε 5 λεπτά η εφαρμογή μιας συγκεκριμένης στρατηγικής δεν είναι εφικτή, καθώς το παιχνίδι βασίζεται κυρίως στην τύχη και στην έμπνευση. Αυτό όμως που μπορεί να κάνει ο κάθε παίχτης είναι να βασιστεί σε μια επιστήμη που θα το βοηθήσει να κάνει επιλογές αριθμών που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανιστούν στο ταμπλό.

Η επιστήμη αυτή δεν είναι άλλη από την στατιστική και πολλοί είναι οι παίχτες στα πρακτορεία που κρατάνε τα δικά τους στατιστικά σε πρόχειρα χαρτάκια για τους αριθμούς που εμφανίζονται πιο συχνά και για αυτούς που έχουν αργήσει χαρακτηριστικά να εμφανιστούν. Τα στατιστικά ΚΙΝΟ είναι πολύ σημαντικά κατά βάση για μακροπρόθεσμο παιχνίδι, ώστε να κάνεις πιο σωστές επιλογές αριθμών είτε αριθμών που εμφανίζονται συχνά τελευταία είτε από την άλλη αριθμών που έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν.

Αν παίζεις συχνά ή καθημερινά ΚΙΝΟ είναι καλό να κρατάς τα δικά σου στατιστικά ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες μακροπρόθεσμα να κερδίσεις. Αν από την άλλη δεν έχεις χρόνο να κρατάς στατιστικά υπάρχουν σελίδες που σου εμφανίζουν τα στατιστικά κάθε αριθμού από τους 80 για όποια περίοδο επιλέξεις. Φυσικά, μπορείς να δεις και τις 20 τελευταίες κληρώσεις κινο και να κάνεις τις ανάλογες επιλογές. Αν λοιπόν παίζεις κινο συχνά τότε τα στατιστικά κινο σου είναι πολύτως απαραίτητα για το παιχνίδι σου.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα