Κίνο Κέρδη

Το ΚΙΝΟ είναι το πιο δημοφιλές αριθμοπαιχνίδι στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ένας από τους οποίους είναι και η δυνατότητα που δίνει στον παίχτη να κερδίσει πολλά, παίζοντας λίγα.

Άλλο λόγος που οφείλει την μεγάλη του δημοφιλία είναι φυσικά οι συχνές κληρώσεις (κάθε πέντε λεπτά) μέσα στην μέρα, αλλά και το γεγονός πως προσφέρει κέρδη ακόμη και αν προβλέψουμε έναν ορθό αριθμό (εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό εκείνων που ποντάραμε). Εμείς παρ’ όλα αυτά στ αυτό το άρθρο θα σταθούμε στον λόγο δημοφιλίας που οφείλεται στα κέρδη.

Στο ΚΙΝΟ το μέγεθος των κερδών εξαρτάται αναλογικά με το πόσους αριθμούς παίζεις και πόσους από αυτούς τους αριθμούς πετυχαίνεις στην κλήρωση.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι όσο περισσότερους αριθμούς παίζεις και περιμένεις να πετύχεις τόσο μειώνονται οι πιθανότητες σου να κερδίσεις. Τον πίνακα κερδών ανά κατηγορία παιχνιδιού μπορείς να τον μελετήσεις αναλυτικά στην ιστοσελίδα του opap.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα