Στρατηγική για το ΚΙΝΟ

Το ΚΙΝΟ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και περίπου δύο δεκαετίες και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια πολλών παικτών. Ως τυχερό παιχνίδι, το ΚΙΝΟ βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στην τύχη που πρέπει να συνοδεύει κάθε παίκτη προκειμένου να βγει κερδισμένος. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό. Όπως σε όλα τα τυχερά παιχνίδια, έτσι και στο ΚΙΝΟ υπάρχουν κάποια συστήματα που έχουν βοηθήσει αρκετούς παίκτες να οδηγηθούν στο κέρδος.

Σίγουρα η τύχη παίζει τεράστιο ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δε μπορούμε όμως να αγνοήσουμε την ύπαρξη κάποιων στρατηγικών που ως στόχο έχουν να αυξήσουν τις πιθανότητες κέρδους. Όταν μιλάμε για στρατηγική δεν εννοούμε φυσικά κάποιο κόλπο που θα μας κάνει να πετύχουμε το απόλυτο των αριθμών που κληρώνονται (12/12), αλλά μελετώντας το άρθρο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από συστήματα και στρατηγικές που πολύ πιθανόν θα αυξήσουν τις πιθανότητες σας να κερδίσετε.

ΚΙΝΟ κόλπα για κέρδη

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε κάποια στρατηγική στο ΚΙΝΟ, θα πρέπει αρχικά να έχετε πάντα κατά νου πως όλοι οι αριθμοί εμφανίζονται σχεδόν με την ίδια συχνότητα. Το πρώτο τρικ που μπορείτε να κάνετε λοιπόν είναι να παρατηρήσετε ποιοι αριθμοί δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους για πολλές συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς μακροπρόθεσμα αυτό θα αναπληρωθεί και οι αριθμοί αυτοί θα αρχίσουν και πάλι να περιλαμβάνονται στους νικητήριους. Ένα δεύτερο τρικ που χρησιμοποιείτε συχνά από τους πιστούς παίκτες του ΚΙΝΟ είναι αυτό κατά το οποίο επιλέγονται για παράδειγμα οι αριθμοί που τελειώνουν σε 1. Υποθέτοντας πως παίζετε παιχνίδι «5 αριθμών», προχωράτε στην επιλογή των αριθμών 1-11-21-31-41, έχοντας πρωτίστως ελέγξει πως οι συγκεκριμένοι αριθμοί δεν έχουν εμφανιστεί στις πιο πρόσφατες κληρώσεις.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχετε και τους 20 νικητήριους αριθμούς. Ακόμα και το να είναι απόλυτα σωστή η πρόβλεψη σας επιλέγοντας 15 αριθμούς είναι κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως για να πετύχετε ακόμα και «14άρι» οι πιθανότητες είναι 1 προς 1.390.000!

ΚΙΝΟ συστήματα και στρατηγικές

Καθώς το ΚΙΝΟ μετράει πλέον πολλά χρόνια παρουσίας στα δρώμενα των τυχερών παιχνιδιών, είναι αρκετά τα συστήματα και οι στρατηγικές που έχουν δημιουργηθεί. Σας παρουσιάζουμε τα περισσότερο δημοφιλή συστήματα έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες σας να οδηγηθείτε στο κέρδος!

Split bet: Σύμφωνα με το σύστημα αυτό τοποθετείτε δύο ή περισσότερα πονταρίσματα στο ίδιο δελτίο. Πρέπει να ορίσετε δύο ομάδες αριθμών και να είναι ξεκάθαρο ποια ομάδα αντιστοιχεί σε κάθε ποντάρισμα. Στο Split Bet συνίσταται οι παίκτες να μην επιλέγουν τον ίδιο αριθμό σε δύο ή περισσότερες ομάδες.

Way bet: Το συγκεκριμένο σύστημα είναι πολύ απλό και το κύριο πλεονέκτημα που προσφέρει στους παίκτες είναι ότι μπορούν να στοιχηματίσουν σε περισσότερες από 1 ομάδα αριθμών. Για παράδειγμα μπορείτε να ορίσετε δύο διαφορετικά σύνολα αριθμών, όπου στο πρώτο επιλέγετε 5 αριθμούς και στο δεύτερο 4, σύνολο δηλαδή 9 αριθμούς. Με βάση λοιπόν αυτούς τους αριθμούς, μπορείτε να τοποθετήσετε τα πονταρίσματα της αρεσκείας σας δημιουργώντας διάφορους συνδυασμούς.

King Bet: Αυτό το σύστημα είναι παρόμοιο με το Way Bet. Η μοναδική διαφορά που το διέπει είναι η επιλογή ενός επιπλέον αριθμού πέρα από την ομάδα (ή τις ομάδες) των αριθμών που θα επιλέξετε.

Συνδυαστικό Ποντάρισμα: Σε αυτό το σύστημα μπορείτε να συνδυάσετε τα υπόλοιπα συστήματα μεταξύ τους με όποιον τρόπο εσείς θέλετε. (πχ το Way Bet και το Split Bet).

Top/Bottom (Πάνω/Κάτω), Left/Right (Αριστερά/Δεξιά): Πρόκειται για τα δύο πιο διαδεδομένα συστήματα, κατά τα οποία το δελτίο σας χωρίζεται σε δυο πλευρές. Στο σύστημα Top/Bottom το δελτίο χωρίζεται οριζόντια στη μέση και οι παίκτες επιλέγουν μεταξύ των ομάδων 1-40 και 41-80. Στο σύστημα Left/Right το δελτίο χωρίζεται κάθετα στη μέση και οι παίκτες επιλέγουν μεταξύ της αριστερής και της δεξιάς πλευράς.

Edge Bet: Αντίστοιχο με τα δύο τελευταία συστήματα είναι και το Edge Bet. Εδώ, ο κάθε παίκτης τοποθετεί το ποντάρισμα του επιλέγοντας τους αριθμούς που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες της οθόνης (32 συνολικά αριθμοί).

Συνοψίζοντας

Έχοντας διαβάσει το άρθρο αυτό, σίγουρα θα έχετε καταλάβει πως το ΚΙΝΟ αποτελεί ένα τυχερό παιχνίδι το οποίο πρέπει πρώτα να κατανοήσετε πλήρως πώς παίζεται.  Μπορείτε τις πρώτες φορές να ακολουθήσετε τους ίδιους αριθμούς (ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε 3άδα/4άδα/5άδα κτλ) προκειμένου να αρχίσετε να ελέγχετε τη συχνότητα εμφάνισης τους.

Προς το παρόν αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως στην οθόνη του ΚΙΝΟ υπάρχουν 80 αριθμοί. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η εμφάνιση κάθε αριθμού συνοδεύεται από πιθανότητες 1 προς 80. Αυτό σημαίνει πως οι πιθανότητες είναι εναντίον σας και όχι υπέρ σας. Για να πετύχετε 20 στους 20 αριθμούς οι πιθανότητες είναι 1 προς 1 πεντάκις εκατομμύριο! Για να ευχαριστηθείτε λοιπόν το ΚΙΝΟ, παίξτε έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη διασκέδαση, νιώστε την αδρεναλίνη να σας κυριεύει όσο οι τυχεροί αριθμοί κάνουν την εμφάνιση τους και στοχεύσετε σε μικρότερες αποδόσεις έτσι ώστε οι νίκες να έρχονται με μεγαλύτερη συχνότητα. Τέλος, να θυμάστε κάτι που ισχύει για όλα τα τυχερά παιχνίδια: μη ρισκάρετε χρήματα που δεν σας περισσεύουν πραγματικά!


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα